Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy friss kutatásból kiderül, hogy a budapestiek elsöprő többsége Tarlós István szemben foglalt állást, ugyanis a fővárosi választók kétharmada szeretné, hogy Tarlós leüljön Karácsony Gergellyel vitázni.

A 444 birtokába került az Iránytű Intézet közvélemény-kutatása a budapesti főpolgármester-választásról. Ez az a kutatás, mely szerint statisztikai értelemben Karácsony Gergely már behozta Tarlós Istvánt, a felmérés szerint a teljes budapesti választókorú népesség körében Tarlós 37, Karácsony 35 százalékon áll, vagyis a különbség már kisebb a statisztikai +/-4%-os hibahatárnál.

A felmérésben nem csupán a jelöltek támogatottságát mérték fel, rákérdeztek az elmúlt hét nagy kampánytémájára, a főpolgármesteri vitára. Ezt Karácsony kezdeményezte többször is, amire Tarlós úgy mondott nemet, hogy azt válaszolta, csak akkor áll ki vitára Karácsonnyal, ha előtte Karácsony és Puzsér is leülnek vitázni.

Az Iránytű mérése szerint az összes választó mindössze 20 százaléka tartja ezt jogos feltételnek, 63 százalékuk szerint viszont a jelenlegi főpolgármesternek is részt kéne vennie a jelöltek vitájában. A felmérés szerint, amiben a Fidesz és a Mi Hazánk választóit egybemérték, még a kormányt támogató választóknak is csak a 49 százaléka tartja jogosnak Tarlós feltételét, 29 százalékuk szerint nem jogos, 19 százalékuk nem tudja, 3 százalék nem válaszolt.

Amúgy még a Fidesz (és a Mi Hazánk) szavazóinak 52 százaléka is örülne, ha lenne vita Karácsony és Tarlós között, és csupán 26 százalékuk ellenzi ezt. A teljes választónépesség körében 68 százalék a vita támogatottsága.

Ha nem jönne létre a vita, a teljes népesség körében 49 százaléknyian vannak, akik Tarlós hibájának tartanák a vita elmaradását, és mindössze 15 százaléknyian azok, akik Karácsonyének.

A fő kérdés az ezután, hogy a budapesti választók mennyire fogják díjazni  Tarlós István gyávaságát, hogy nem mert leülni Karácsony Gergellyel vitatkozni?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here