A Demokratikus Koalíció egy közleményben reagált arra, hogy a bíróság 4 év letöltendő börtönre ítélte a Fidesz korábbi országgyűlési képviselőjét, a párt kijelentette, hogy ez vár minden fideszes csalóra

Jogerősen négy év letöltendő börtönre ítélte szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt, akiről korábban kiderült, hogy kenőpénzeket kért nyertes uniós pályázatokért.

A Demokratikus Koalíció minden fideszes csaló, uniós pénzekkel trükköző gonosztevőt figyelmeztet: rájuk is börtön vár. Mi, európai magyarok azért harcolunk, hogy az uniós pályázati pénzeket ne a feneketlen zsebű fideszes gonosztevők kezeljék.

A párt azt szeretné, hogy arra közvetlenül a települések pályázhassanak, hogy valóban az emberek érdekeit és a fejlesztéseket szolgálják. A csalókat pedig egytől egyig számíthatnak a felelősségrevonásra- írja a DK

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéknek fontos hírekről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több ember szembesüljön a Fidesz disznóságaival.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here