Ma elment Orbán Viktor a Magyar Rádióba, és meglepő fordulatként beszállt az önkormányzati választási kampányba, méghozzá Karácsony Gergelyt ekézte perceken keresztül. 

Ma indirekt módon elismerte a Fidesz, hogy hatalmas bajban vannak Budapesten, igazából már mindenkinek elege van belőlük és aljas módszereikből. Így kénytelenek voltak nem mást, mint Orbán Viktort szalajtani, hogy most ő ócsárolja Karácsonyt.

Orbán Karácsonyról azt mondta, hogy a főpolgármester jelölt az neki volt kihívója. “Most látom ezt a hangfelvételt, hát csetlik-botlik, lassan megsajnálom, olyan lehetetlen helyzetekbe sodorja magát.”

Orbán itt arra hangfelvételre céloz, ami tegnap került ki egy Youtube csatornára, de halhatóan manipuláltak, több ponton is megvágtak. Ez a felvétel annyira kamu szagú volt, hogy a nyilvánosságra hozó Youtube csatorna törölte inkább.

Persze jegyezzük meg, hogy ha már csetlés-botlásnál tartunk akkor Orbán vélhetőleg összekeverte Karácsonyt Tarlóssal, ugyanis Tarlós volt az, aki egy hangosbeszélővel a kezében fel-alá futkorászott fejhangon ordibálva…

Minden estre, hogy Orbánt kénytelen volt bevetni a Fidesz a kampány utolsó heteibe, azt jelzi óriási bajban vannak. Persze az ellenzéki szavazók most nem dőlhetnek hátra, hiszen a Fideszes mind ott lesz!

A propaganda média nem fogja megírni azt, hogy a Fidesz már akkora bajban van, hogy magát Orbán Viktort volt kénytelen szalajtani Karácsony ellen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a magyaroknak már elege van az aljas Fidesz-módszerekből!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here