Unásig ismert, hogy az olyan típusú hatalom gyakorlással szemben, mint amit Orbánék bemutatnak a legjobb fegyver a humor. S most Karácsony Gergelyék is bevetették ezt az eszközt.

A humor eszközével  mutatják be Karácsony Gergelyék Tarlós István legdurvább kirohanásait. Az elmúlt hetek feszített kampánytempóját szemmel láthatólag már nem nagyon bírta a fideszes városvezető.

Nem is kellett így hát több az ellenzéknek, a vicces videóba bekerült Tarlós megafonos üvöltözése, ahogy papírt dobál vagy épp ellenzéki aktivistákat mocskol, gyalázz. Nyilván ezt tehetetlenségből teszi.

A videó remekül levezeti, hogy Tarlós egy báb és ezek a kirohanások annak a jelei, hogy nem képviselhet önálló politikát, csak azt, amit Orbán Viktor feladatul ad a Fidesz politikusának.

A propaganda média nem fogja bemutatni Karácsony Gergelyék vicces kisfilmjét, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Tarlós már csak egy vicces báb, nem valódi vezető!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here