Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy napig se állt a helyén a pécsi Kossuth téren kirakott PÉCS felirat, amit csütörtökön, vagyis tegnap adott át ünnepélyesen Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere. Ugyanis ennyi idő alatt kiderült, hogy a városdísz bizony balesetveszélyes.

Ez a történet is remekül bizonyítja, hogy Fideszék mennyire is alkalmatlanok arra, hogy irányítsák az országot és a városainkat. Mostani csúnya beégésük egy kampányhajrában átadott városdíszből lett: egy napig sem állhatott a méregdrága kompozíció.

A Szabad Pécs beszámolója szerint a köztéri plasztikát azért kellett elszállítani, mert balesetveszélyes volt. Értesüléseik szerint a feliratot talán jövő héten állíthatják fel újra, miután már olyan állványt szerelnek rájuk, amik megakadályozhatják a betűket a feldőlésben.

A Szabad Pécs cikke alapján úgy tűnik, hogy a feliratot amúgy direkt szelfizési céllal felállító illetékesek azzal nem számoltak, hogy a szelfizők netán neki is támaszkodnának, neadjisten fel is másznának a betűkre.

Hogy arról ne is beszéljünk, hogy valakinek állítólag már majdnem beszorult a feje a P betűbe, mert ezek szerint a tervezők azzal se számoltak, hogy néhány bohókás szelfiző akár arra is vetemedhet, hogy beledugja a fejét a kínálkozó résbe.

Magyarul jó képességű Fideszék képesek voltak olyan köztéri kompozíciót kihelyezni, aminek ha egy ember nekitámaszkodik, akkor az a fejére borulhat. Mi ez ha nem totális dilettantizmus?

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék megint, hogy beégtek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, balesetveszélyes városdíszt avattak a kampányban, ami egy napig se állt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here