Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz egy elég fennhéjázó stílusú levélben, hívta ki vitára Salgótarján ellenzéki polgármesterét, Fekete Zsoltot. Ám, most kiderült, hogy az ellenzéki városvezetők nem olyan gyávák, mint Tarlós. Fekete korrekt válaszban megírta, hol várja a Fidesz-jelöltjét.

A fagyi könnyen visszanyalhat Salgótarjánban, ugyanis Fideszék azt feltételezték, hogy a város sikeres ellenzéki polgármester nem mer majd velük vitázni. Magukból indultak ki, így tévedtek. Szerencsére, az ellenzéki politikusok nem olyan gyávák, mint Tarlós.

Azonban, lehet hogy a  Fidesz akcióból beégés lesz, mert korántsem biztos, hogy a Orbánék engedik majd vitázni a salgótarjáni helytartójukat.  Így az a helyzet állhat elő, hogy vitára hívták a város polgármesterét, de épp ők lesznek azok akik nem mennek el.

Maradjunk annyiban, hogy no lám egy valódi vezető nem ordibál fejhangon egy hangosbeszélőbe, ha kihívják vitára, mint Tarlós, hanem korrekt választ ad.

Íme a Fidesz levele, alább pedig Fekete Zsolt válasz levele:

Fekete válasza:

Salgótarjánért, a salgótarjániakért!
Bár a levél stílusa, formája hagy némi kívánnivalót maga után: nem MSZP jelöltként, hanem 8 szervezet jelöltjeként indulunk csapatommal a választáson, illetve azt sem pontosan érteni, ki hív ki kit, de természetesen vállalom a vitát!

Salgótarjánért, a salgótarjániakért! Az elmúlt 5 évet bármikor bárki előtt vállalom és megvédem, ugyanis Salgótarján végre épül. Szívesen beszélgetek a folytatásról, hogy a megkezdett munkàt tovább kell vinni, hogy hogyan kell mindezt csinálnunk, és milyen olyan komplex fejlesztéseket akarunk megvalósítani uniós forrásokból, amik Salgótarján jövőjét szolgálják.

A tegnapi sajtótájékoztatójában azt mondta a jelölt: “bármikor, bárhol”:
így hát október 10-én 17 órakor várom ellenfelemet a Hello Café galériájában, a Salgótarjáni Városi Televízió jelenlétében. Moderátorként mi jelölünk meg olyan személyt, aki függetlenként mindkét fél számára elfogadható. A további részletekről még egyeztetünk. Én ott leszek!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz teljesen beéget és kiderült, hogy az ellenzéki vezetők nem félnek megvédeni az eredményeiket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan viselkedik egy valódi városvezető!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here