Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szóval beindult a totális hülyének nézés, ha nincs ügy akkor kreálunk, hamisítunk. Egy a lényeg keverjük a katymazt. De most már legalább tisztán láthatunk, hogy bizony jó pár ellenzékinek gondolt médium munkatársa szépen a Fidesz-világ érdekében muzsikál. 

Rögtön az elején szögezzük le, hogy olyan a világon nincsen, hogy van egy kb 2 perces hangfelvétel, amiben csak szabad füllel jól hallhatóan kb 12 vágás van- tehát cirka 10 másodpercenként egy- és ezt elfogadják hiteles hanganyagnak.

Igen, most arról az agyon manipulált és meghamisított felvételről beszélek, ami Karácsony Gergely egy állítólagos beszélgetését rögzíti. A jelenség jól megmutatja, hogy Fidesz-világban hogyan torzult az értékrendünk: nem azt kérik számon aki egy manipulált felvétellel akarja lejáratni ellenfelét, hanem azt akivel szemben a csalást elkövették.

Igen, nevetségesnek és szánalmasnak gondolom az összes csaholó nyomoronc Fidesz-tollnokot, akiknek van bőr a képén az ellenzéki politikusokat felkérdezni a kamu felvétel hamis tartalma miatt.

Igen, nevetségesnek és szánalmasnak gondolom, hogy ezt a felvételt az összeomlás szélén álló állítólag az életéért küzdő ellenzéki média nyekteti a legjobban, pont egy olyan választás előtt, ami igenis sors döntő. Ccc a sors furcsa fintora, hogy pont ezek az orgánumok szoktak két pofára kollaboránsozni, milyen igaz a mondás mindenki söprögessen a saját háza táján.

De tegyük világossá: bármilyen aljas trükköt is vettnek be Fideszék, hamisíthattok videót, hangfelvételt, képet vagy iratot nekünk magyaroknak elegünk van belőletek és most már csak azért is elmegyünk voksolni, hogy végre megbukjatok.

Az ellenzék soha nem látott egységet forrasztott ebben a kampányban, az ellenzéki pártok már nem csak szövetségesek, de testvérek is lettek. Megértették, hogy egy a sorsuk a nemzettel. Nemes a küldetésük: fel kell szabadítani először a városokat, majd Magyarországot  a mindent átszövő Fidesz korrupció alól.

És minden firkász aki, hamis zenét húz, jegyezd meg jól, hogy nem szólhatsz nemzeted valódi sorskérdései ellen. Mert a lényeg az alávaló Fidesz-világ bukása, és nem holmi manipulált hangfelvétel. Hajrá Karácsony! Hajrá Ellenzék!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here