Maradjunk annyiban, hogy van abban valami pikáns, hogy ezeket a tényadatokat egy Gulyás Márton nevű “amatőr” vloggernek kell bemutatnia, tíz évvel azután, hogy Tarlós megkapta az emberek bizalmát, mint Budapest főpolgármester.

Tarlós István ismeretlen múltjáról forgatott és tárt fel megdöbbentő részleteket az ismert vlogger Gulyás Márton. Az film első részében Tarlós István 1990 és 1994 közötti politikáját mutatja be.

Nem akarom lerántani a leplet, de volt ott Óbudán minden. Kétes ingatlan bizniszek, összefonódások vállalkozókkal. Lakók kisemmizése, drog, robbanás, alvilág. Csodás idők, csodás polgármestere Tarlós.

A dokumentum film annyira erősre sikeredett, hogy nagy kérdés, ha ez az első rész vajon milyen aljasságok lesznek a második részben? Mi mindenesetre biztos nem fogjuk elhallgatni, teret fogunk adni az ilyen minőségi tényfeltárásnak.

A propaganda média nem meri lehozni Gulyás Márton tényfeltáró dokumentum filmjét, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, mert a budapestieknek joguk van tudni Tarlós István ismeretlen múltjáról!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here