Kevesebb prosztó dolgot tudok elképzelni, mint amiről most fényképet kaptunk. Takács Máriusz, az ellenzéki összefogás ferencvárosi képviselőjelöltje posztolt egy képet, amin jól látszik, hogy a kerület fideszes polgármesterének a plakátja ott virít egy élő fán.

Némi szarkazmussal hagyj jegyezzem meg, hogy van végre egy fideszes polgármester, aki rájött arra, mi értelme is van a városban egy fának: ki lehet rá tenni a választási plakátot. Azért is igyekszem ezt gyorsan megmutatni, hátha minél több Fidesz-politikus is meglátja és nem vágnak ki több fát Budapesten.

Persze ez a kormánypárt mentalitásáról, hogy egy élő fára teszik a választási hirdetésüket, mindent elmond: nem tisztelik a természetet, nem fontos nekik hogy a fa kérge akár ettől sérülhet is. Minden mindegy: csak a Fidesz.

Mert, hogy a fa egy élőlény és bár szára kemény, de a természet nem plakáttartónak alkotta, a kemény műanyag tábla ha szél van mozoghat, és megsértheti a fa kérgét. Szélsőséges esetben a fa akár el is pusztulhat.

Persze utána jöhet a duma, hogy azért kellett kivágni, mert beteg volt. S ki emlékszik majd már rá, hogy ez a fa bizony attól kapott fertőzést, hogy pár éve egy dilettáns párt, önző mentalitása nem tisztelte és plakáttartó póznának nézte.

Ferencvárost járva koránt sem egyedi esetről van szó, több fán is ott virít Bácskai neve, igaz ehhez már arcát sem adja. Mert igen csak arcátlanság, hogy nekik nem elég a sok tucat óriásplakát és a villanypóznák, csak a Fidesz nyerjen bármi áron.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here