Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nyilván iszonyat steril és fertőzés menetes környezetet uralkodhat abban a kórházban, melyben fényes nappal egy rohangáló patkányt tudnak lefényképezni. Orbánék tényleg visszahozták a Horthy-korszakot. Üdvözlünk 1930-ban, reméljük a pestist nem hozzák vissza.

A botrányos kép a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfalu kórházában készült, az látható rajta, hogy egy termetes patkány fényes nappal a folyosókon rohangál. Az ellenzék polgármester-jelöltje az alábbi mondattokkal hozta nyilvánosságra a megdöbbentő fotót:

„Miközben 10 milliárd forintból börtönkórház épül mesés ígéretekkel, a civil betegek között rágcsálók szaladgálnak. Kevés az orvos, fáradtak, túlterheltek a nővérek. Ez nem a XXI század” – kommentálta a berettyóújfalui kórházban felbukkanó patkányról készített fotót Zákány Zsolt, az ellenzéki pártok által támogatott független polgármesterjelölt.

Nem ez az első esett amikor patkány invázió van egy magyar kórházban, nem rég patkányok miatt beszakadt a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának egyik álmennyezete, az egyik állat ráesett egy ápolóra. Ezt állítja a kórház egyik névtelenséget kérő dolgozója, aki nyilatkozott az RTL Híradónak.

Az RTL stábja  rejtett kamerával járt az intézményben, több dolgozó is megerősítette, hogy tényleg vannak a patkányok az épületben.

A kórházfenntartótól közölték, a mennyezet nem szakadt le, csak egy állatot láttak, és elrendelték az irtást. Több kórházi dolgozó is azt mondta, vannak patkányok, és nem csak azok: egérrel, tetűvel és mindenféle rovarral lehet találkozni az  osztályon.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here