A Fidesz közeli milliárdos gázszerelő, Mészáros Lőrinc cége lesz három megye áramszolgáltatója is a Tiszántúlon. Keretmegállapodást kötött az E.ON az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-vel és az Opus Global Nyrt.-vel; az E.ON Hungária stratégiai eszközcseréken keresztül optimalizálja üzleti portfolióját.

A megállapodás értelmében Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is a Mészáros Lőrinc féle Opus Global Nyrt. fogja szolgáltatni az áramot a fogyasztóknak.

Így már Mészáros nem csak a mezőgazdaságban, építőiparban, szállodaiparban lett nagyvállalkozó, de most már beszállt az energia szektorba is. Persze felmerül a kérdés, hogy erre miből volt pénze. De ezt nyilván soha nem fogjuk megtudni.

A felcsúti fideszes gázszerelő, Orbán Viktor barátja 2018-ban Magyarország leggazdagabb embere lett, megelőzte Csányi Sándort, az OTP vezérigazgatóját. Mészáros 2010-ben a Fidesz hatalomara kerülésekor  még csak egy kisvállalkozó volt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here