Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbert elment a Fidesz portál, a Pesti Srácok internetes adásába, ahol a vérfideszes közönség előtt jelentette be, hogy nem lép vissza Karácsony Gergely javára. Nyilván jól meg is tapsolták az Ő érdekükben mozgó jelöltet.

Örök rejtély marad, hogy miután a HírTV Fidesz kézbe került, míg Kálmán Olgát és Csintalan Sándort és szinte az összes műsorvezetőt azonnal kirúgták, addig Puzsér Róbertet a csatorna még hónapokig foglalkoztatta. Vajon mi lehetett a közös megállapodás? Miről tárgyaltak ilyen sokáig?

Ezt nyilván nem tudjuk, de Puzsér Róbert nem sokkal rá egyszer csak a semmiből bejelentkezett főpolgármester jelöltnek. Két ellenzéki párt be is csekkolt mögé, hát pestiesen fogalmazva tisztességesen haza is vágta őket.

Bár Puzsér ellenzékinek mondja magát, kampányának 90 százaléka csak is az ellenzék valódi jelöltjeinek rombolásáról szól. Olyan ez, mintha Ő végezné el a Fidesz helyett a piszkos munkát.

Nem is véletlen, hogy a Pesti Srácok Polbeat című műsorában a fideszes közönségtől hatalmas tapsot kapott többször is Puzsér. A Fidesz tábor szimpatizál vele, vélhetően nekik épül fel, mint a Fidesz következő főpolgármester-jelöltje.

Ugyanis Puzsér Róbert tett két érdekes kijelentést a múlthéten. Először is gőzerőkkel el kezdte kommunikálni, hogy semmi esélye nyerni. Másodjára, hogy 2024-ben is elindul a főpolgármester választáson.

Az első kommunikációra azért lehetett szükség, mert a Karácsonyt hevesen támadó Puzsér elkezdett szimpatikus lenni a Fidesz szavazóknak. S a Fidesz hívei nem kizárható, hogy szívesebben látnák már őt a főpolgármesteri székben, mint Tarlóst.

A második kijelentés is logikus: ha Tarlós nyer, akkor is tuti hogy ez neki az utolsó ciklusa, ugyanis 71 éves, 5 év múlva, tehát amikor következő választás lesz 76 éves lesz. Tehát, szinte biztos, hogy nem indul újra Tarlós. Ha Karácsony nyer, akkor kell neki egy Fidesz oldali kihívó.

Ne felejtsük, hogy Tarlós István nem 2010-ben indult először főpolgármesternek, hanem 2006-ban. Tarlós egy olyan figura volt, aki az ellenzéki és a Fidesz bázisnak is szimpatikus tudott akkor lenni. Pont úgy, mint most Puzsér.

Tarlóst is egy ciklusig építette fel a Fidesz és vélhetően Puzsér Róbertet kezdték most meg felépíteni 2024-re. Őt szánja Orbán Viktor Tarlós István utódjául Budapest élére. Ez egy win-win szituáció: most van egy jelölt aki rombolja az esélyes ellenzéki jelöltet, Karácsonyt, 2024-ben meg lesz egy jelölt, akire le tudja  cserélni a Fidesz Tarlóst.

Persze Tarlósból egy Fidesz báb lett, Puzsér meg már az. Végrehajtja fegyelmezetten a Fidesz központ álmát. Nyilván tudatosan cselekszik a netceleb, mert ha tudja, hogy semmi esélye, vajon miért is indul akkor mégis?

Nyilván az sem véletlen, hogy a Fidesz érdekében induló kamujelöltek közül egy jó páran Puzsérnak kampányolnak. Hiába, a Fidesz mindig is tudott előre gondolkodni. Csak ne tessék ennek bedőlni. Puzsér a Fidesz embere, méghozzá fontos embere.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here