Minden jel szerint összeült a hétvégén a Fidesz válság stábja, hogy kitalálják hogyan akadályozzák meg a Fővárosban az ellenzék borítékolható győzelmét: hatalmas kamionok gördültek be a belvárosba. Krumplit a népnek, csak maradjon a Fidesz hatalma!

Hiába szalajtották Puzsér és Berki nevű kamujelöltjeiket Fideszék a budapestiek minden jel szerint nem nagyon akarnak rájuk szavazni. Így rongálják az ellenzéki plakátokat, hamis felvételeket tesznek közzé az ellenzéki jelöltekről, de mind hiába: Budapest eldöntötte elkergeti a város éléről Orbán Viktor bábjait.

Most azonban a Fidesz ledobta az atomot Karácsony Gergelyre és az ellenzék csapatára. Ma délelőtt hatalmas kamionok gördültek be a belvárosba és Budapest történetének legnagyobb választási krumpliosztása kezdődött meg.

Azonban információink szerint Fideszék krumpliosztásai igen csak besülnek. Ugyanis, ahogy az utcán hallani lehet a zúgolódást, olyan apró krumplikat osztanak, hogy az ember ilyet csak a malacnak ad oda.

Ebben a kampányban nem ez az első népámító hülyének nézése a Fidesznek, az idősek körében úgynevezett rezsiutalványokat osztogatott, amelyről kiderült, hogy rengeteg idős ember csak nagyon komoly hivatali ügyintézés után tudja felhasználni a választási mézesmadzag utalványokat.

Megkérdezett elemzőnk szerint az, hogy a Fidesz hatalmas kamionokkal hordja a fővárosba a krumplit már csak egy pánik reakció, része annak a mocskos kampánynak, amiből már  a Fidesz szavazóinak is elege van.

Sajnos a Fidesznek hátat fordított az értelmisége, így nem tudnak használható programokat írni, de hatalmukat szeretnék azért megtartani. Ezért kényszerülnek krumpliosztásra és plakátrongálásra. Mára már a Fidesz elképzelések hiányában teljesen alkalmatlan lett a városok és kerületek vezetésére. Az ellenzéknek van egyedül víziója -vélekedik a politikai elemzőnk.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesznek nincs programja csak rengeteg krumplija, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy mára már teljesen alkalmatlanná vált a Fidesz a kerületek és városok vezetésére.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here