Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tovább folytatja mocskos kampányát a Fidesz, most Ferencvárosban nem engedték meg az ellenzéki helyi választási bizottsági tagnak, hogy éljen törvényben garantált jogával és betekintsen a választási dokumentumokba. Felmerül a kérdés, hogy mit titkolnak?

A Fővárosi Választási Bizottsághoz (FVB) fordul Baranyi Krisztina ferencvárosi ellenzéki csapata, miután a Helyi Választási Bizottságban (HVB) nem engedélyezték a közösen induló ellenzéki pártok delegáltjának, hogy betekintsen a több gyanút is felvető aláírásgyűjtő-ívekbe, értesült az Index.

A Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP- Jobbik választási megfigyelője, már szeptember 25-én kérte, hogy egyes jelöltek ajánlóíveit megnézhesse, ez egyébként törvény által biztosított joga, hogy minden választási dokumentumba betekinthet.

Mikor a bizottságban vita alakult ki erről, a jegyző, aki a helyi választási iroda vezetője, írásos indoklást kért a momentumos delegálttól. Nagy Tibor a választás rendje elleni bűncselekmény, az ajánlóívek másolása tárgyában felmerült gyanúval, és idevágó állampolgári panasszal indokolta a kérést.

A kérdést Fideszék a helyi választási bizottságban leszavazták. Ezt azonban október 3-án, szintén a jegyző javaslatára a helyi választási bizottság 5-1 arányban elutasította. A fideszes delegált, a munkáspárti, valamint a fideszes Bácskai János által vezetett önkormányzat bizottság tagjai egyetértettek abban, hogy a bizottság ne vizsgálja meg, történt-e csalás a Ferencvárosban a jelöltállítás során.

Felmerül ezek után a kérdés, hogy mégis mit titkolnak, mi takargatni valójuk van a Fidesznek?

Mert hogy vastagon elburjánzottak a kamu jelöltek Ferencvárosban is, indul például egy a helyi politikában teljesen ismeretlen Cséplő Dániel nevű független jelölt. Hasonlóképpen indul a kerületben az Erzsébetvárosban Hunvald Györgyöt jelölő Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület polgármesterjelöltje is, a  szervezet vezetője Deutsch László.

Érdekesség, hogy ennek a szervezetnek a színeiben indul a Nagyvárad tér és környékén egy Dr. Tóth László nevű személy, aki nem más mint a fideszes polgármester Bácskai János tanácsadója.

A sornak még nincs vége, hiszen a Munkáspárt is sikeresen állított polgármesterjelöltet úgy, hogy a helyi ellenzékiek beszámolói szerint a hivatalos nyilvántartásba vételt megelőzően senki nem is látta ennek a pártnak a tevékenységét.

Maradjunk annyiban, az hogy igyekeznek eltitkolni az ellenzék előtt a választási dokumentumokat felér egy beismerő vallomással is, nem is kell itt vizsgálódni. Elég egyértelműnek látszik, hogy a kamu jelöltek ajánlásait a Fideszék odafirkantoták.

Hiába, a Fidesz csak mocskos eszközökkel tud a választáson játszani. Nem is csoda ez, hiszen az értelmiség hátat fordított Orbánéknak, így nem maradt senki aki programot tudjon írni nekik. Nincs tehát programjuk, így marad a krumpliosztás, plakátrongálás és a kamujelöltek.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék nem adják ki a választási dokumentumokat az ellenzéknek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa vélhetőleg van mit titkolniuk vastagon!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here