Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Fideszék egyik legismertebb aktivistája, Bede Zsolt a Vadhajtások nevű gyűlöletcsoport vezetője zavarta meg az ellenzék egyik kampányrendezvény. Műp@iszeket szeretet volna átadni Karácsony Gergelynek és Alföldi Róbertnek.

Szerda délelőtt Alföldi Róbert beszélgetett fiatal ellenzéki politikusokkal és Karácsony Gergellyel. A műsor közben viccelődtek is vele, hogy a Fidesz majd küldi a csónakos embereket vagy a parkolóautomatának öltözött fidelitasokat, de végül a Fideszék legismertebb aktivistája Bede Zsolt jött el.

A Vadhajtások nevű kormánypárti gyűlöletcsoport vezetője a rendezvény helyszíne, előtt várakozott hosszan, az egyik szervező szerint órák óta, hogy bemutathassa igazán primitív performanszát.

Szerdán két célpontja közül először Karácsony Gergely jött ki más ellenzéki jelöltekkel együtt. Bede Zsolt utána eredt a kamerával, és a fideszes közösség nevében közölte Karácsony Gergely hátával, hogy „Demszky után, ezt a 20 évet kivártuk, hogy visszavegyük Budapestet. Elég szar duma, hogy visszaszereznétek tőlünk.”

„De hoztam neked egy ajándékot, Geri” – folytatta Bede Zsolt, és rárakott egy rózsaszín műp@niszt Karácsony vállára.

Nem sokkal ezután Alföldi Róbert is kisétált a rakpartra, a kormánypárti aktivista az ő orra alá is odanyomta a műp@niszt. A rendező csak annyit kérdezett: „Hol vetted?” Bede Zsolt a játékszerét ledobta a földre, majd kimondta a kormánypártok budapesti cirkuszos kampányához kapcsolódó tételmondatot: „Ezzel játsszatok, ne Budapesttel, jó?”

A Vadhajtások nevű Fidesz közeli  gyülőlet csoportnak nem ez volt az első ilyen gyülőlet akciója.  Bede a kormány ellenfeleinek zaklatásáról, fenyegetéséről híresült el. Olyan is volt, hogy egy fórumon ő védte Bayer Zsoltot, aki korábban azt nyilatkozta a fideszes médiában gyakran szereplő Bedéről: „imádom a palit”, és „ez a helyes út, tehát ezt kell csinálni”.

Áprilisban focilabdával rugdosta meg a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtőinek sátrát, ami után rendőrségi nyomozás indult, a Nemzeti Választási Bizottság pedig eltiltotta a további jogsértéstől, de Ujhelyi Istvánt ábrázoló bábut és lógatót már fel egy fára.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here