Az ellenzék vasárnap visszaveszi Budapestet – ezt mondta Karácsony Gergely a XV. kerületi ellenzéki polgármester és csapata kampányzáróján. Az eseményen az összes, Németh Angélát támogató párt képviselője jelen volt.

Karácsony Gergely a választások előtt azt üzenete az ellenzékieknek, hogy nemcsak más vezetőket választ vasárnap az ország, hanem egy másik politika mellett is hitet tehet.

“Az önkormányzati politika pontosan arról szól, hogy az üres szavak, a megfélemlítő, gyűlöletkeltő szavak helyett a csendes többséget szolgáló apró tettekre van szükség.” – fejtette ki Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Karácsony Gergely később jelezte, hogy győzelme esetén már első munkanapján kihirdetnék a klímavészhelyzetet, átalakítanák a fővárosi önkormányzat működését és ingyenessé tennék a budapesti tömegközlekedést a regisztrált álláskeresők és a 14 év alattiak számára.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here