Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Jobbikból kiszakadt, ismét csúnyán leszerepelt Mi Hazánk nevű Fidesz-báb párt elnöke Toroczkai László már drámai hangú nyilatkozatban retteg, hogy Orbán Viktor meg fog bukni.

Ma adott sajtónyilatkozatot az ismét csúnyán leszerepelt Mi hazánk nevű párt elnöke, aki magyarázta a betlijüket.  Majd az ellenzék sikeréről a pártelnök azt mondta: sajnálja, hogy a próféta szólt belőle, amikor azt mondta, 2022-ben Orbán Viktort válthatja Gyurcsány Ferenc.

A vasárnapi eredmény egyértelműen megmutatja, a DK-tól a Jobbikig terjedő balliberális szövetség létezik, három év múlva pedig kormányt adhat Magyarországon – fogalmazott Toroczkai.

Bár Gyurcsány Ferenc maga többször is elmondta, hogy már nincsenek miniszterelnök ambíciói, de nem is ez a lényeg, hanem csodás dolog, hogy már elkezdtek Fideszék és a bábjaik a bukástól rettegni.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz-báb párt elnöke úgy értékeli a hétvégi választási eredményeket, hogy Orbán Viktor máris rálépett a bukás útjára, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy valójában mekkorát is buktak Fideszék.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here