Nem kérdés, hogy Tarlós István hatalmasat bukott most hétvégén, ám listáról mégis fővárosi képviselő lett volna. Azonban nem veszi át a képviselői mandátumát a bukott főfideszes. Helyét egy másik nagyot bukott fideszes kapja.

A leköszönő főpolgármester már beszélt arról, hogy szeretne nyugdíjasként, több időt tölteni az unokáival, így nem fog már a fővárosban képviselőként sem tovább dolgozni.

Ám mandátumáért lehet bőven tolongás, ugyanis a fővárosban akkorát bukott a Fidesz, hogy még csak most is pislogunk. Ma azonban eldőlt, hogy Tarlós mandátumát egy másik leszerepelt fideszes kapja: Hoffmann Tamás, korábbi újbudai polgármester ülhet be a helyére.

A főpolgármester a hivatalát egyébként csütörtökön adja majd át hivatalosan Karácsony Gergelynek, ugyanis akkor emelkedik jogerőre a választás eredménye. A törvény szerint kb november közepéig meg kell alakulnia az új fővárosi közgyűlésnek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here