Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Fidesz propaganda gépezete ezerrel elkezdte megmagyarázni, hogy miért buktak olyan hatalmasat az önkormányzati választáson. Azt tolják, hogy Budapesten volt 90 ezer külföldi, aki elment és Karácsony Gergelyre szavazott.

Saját önkormányzatuk döntése buktat le Fideszék legújabb hazug propagandáját, miszerint Karácsony Gergely azért, nyert mert a Budapesten tartózkodó 90 ezer külföldi az ellenzékre szavazott.

Azonban egy kis betli csúszott a rendszerbe, ugyanis az akkor még Fideszes Újbuda létrehozott egy szavazókört, ahol csak külföldiek szavaztak. Az Indexnek adott Nemzeti Választási Iroda válaszából kiderült, hogy a szavazókörhöz egyetlen munkásszálló tartozik a Fehérvári út és a Csurgói út kereszteződésénél.

Kérdés azért merült fel, mert kiderült, hogy ebben az újbudai 115-ös számú szavazókörben, ahol hiába voltak 1376-an a névjegyzékben, senki sem ment el szavazni. Így nulla százalék lett a részvétel, és minden jelölt pontosan nulla szavazatot kapott.

Bár ügyes hazugság volt a Fidesztől, hogy Karácsony a külföldiek szavazatai miatt lett főpolgármester, ebből a szavazókörből ki is derült, hogy pont nulla külföldi ment el a voksolásra szavazott bárkire is.

Erre mondják azt, hogy hazug ember könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát. Persze a hazugság soha nem derült volna ki, mert normális esetben a külföldi szavazók nem külön vannak kezelve, hanem egyben a többi választóval, de nyilván nem tudták, hogy Újbudán ez másképp lett kialakítva és ez a megoldás lebuktatta őket.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék újabb hazugsága sült be, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mekkora nagy kamut próbálnak már megint beadni az embereknek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here