Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Már a választási kampányban is lehetett sejteni, hogy ha Karácsony Gergely lesz a főpolgármester, akkor végre visszatér a politikában a normális politikai stílus és az európai színvonalú politikai kultúra. 

Karácsony nagyon megverte Tarlóst. Ez remek alkalom egy politikusnak, hogy elszálljon magától és hatalmasságnak képzelje magát. Láttuk ezt, hogyan működött  ez Fideszéknél. Szerencsére Karácsonnyal jó lóra tettünk.

Az első nyilatkozatai is roppant szimpatikusak. Nem rúg páros lábbal a földön fekvő Fideszbe, nem egy bosszú és vérszomjas főmufti ugrál a TV-ben, aki gyomorgörcsös mondataival mindenkit meg akar félemlíteni.

Karácsony újra elhozta a magyaroknak a szabadság légkörét. Egy maradt közülünk. Ezt jelezte is azzal, ahogy ma megérkezett a városházára. semmi kék villogó és méreg drága Audi.

Sport zakó és kerékpár. Begördül, pár korrekt válasz a sajtónak beteszi a kerékpárt a dolgozók tárolójába. Lehet ezt így is. Jachtok, luxusautók és urizálás nélkül. Normálisan és szerényen.

A propaganda médiának nem érdeke, hogy bemutassa a valóságot arról, hogy mi a valódi különbség az ellenzék és a Fidesz között, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: hogy viselkedik egy valódi politikus.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here