Fideszék ezekben a percekben bizonyítják be nem csak aljasok, hanem idióták is. Megtámadták több fővárosi kerületben is az önkormányzati választás végeredményét, van köztük olyan kerület, ahol majd 20 százalékkal verték meg őket.

Baranyi Krisztina Ferencváros megválasztott ellenzéki polgármester, Facebookon adott hírt arról, hogy mondvacsinált indokokkal megtámadták a kerületben a választási végeredményt. Mint írja: ma16:00 órakor léptem volna hivatalba. 10 perccel a jogerőre emelkedés előtt megtámadták a polgármester-választás eredményét.

Nyertek 3 napot. Ez két dolgot jelenthet. Vagy ennyire pitiáner, kisstílű a banda, vagy kell még idő, hogy eltüntessenek mindent, amiért börtönbe mehetnek.

Információink szerint, nem csak Ferencvárosban, de Józsefvárosban megtámadták Fideszék a választási végeredményt, ahol szintén csúfosan leszerepeltek. Ha a helyi választási bizottság helyt add a fellebbezésnek, akkor megismételhetik a választást.

Ami egy nettó idióta lépés tőlük, hiszen például Baranyi majd 20 százalékkal győzte le Bácskai Jánost és általában az szokott lenni a tapasztalat, hogy a megismételt választásokon a győztes még nagyobb arányú győzelmet arat.

A Mérce arról ír, hogy hasonló módon, szintén az utolsó pillanatban támadták meg az ellenzéki győzelmeket az I. kerületben is.

V. Naszályi Márta a a lapnak azt mondta, az I. kerület volt polgármestere, Nagy Gábor Tamás személyesen jelezte neki, hogy csütörtökön délután leadták a kifogást. Erről azonban az új polgármester még semmilyen értesítést nem kapott, így azt sem tudja, hogy pontosan milyen kifogással támadták meg a választás eredményét.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék nem tudnak belenyugodni, hogy elvesztették a hatalmukat, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa továbbra is milyen aljasok!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here