Még mindig nem zárult le a Fidesszel szembeni fegyelmi eljárás az Európai Néppártban, most másodszorra tanácskoztak a néppárti “bölcsek” Orbán Viktorral a Fideszről – az EPP ezt a Tweeteren tudatta ma.

Még mindig nem dőlt el, hogy a Fideszt kizárják-e a Néppártból, vagy maradhat ez európai jobboldali közösség tagja. Az Európai Néppárt (EPP) ma a Twitteren tudatta: Orbán Viktorral tárgyalt a “három bölcs” a Fideszről, immár másodszor.

A megbeszélés azért is volt nyilván fontos az EU-csúcson eleve Brüsszelben tartózkodó miniszterelnökkel, mert a Fidesz tagsága jelenleg is fel van függesztve a Néppártban, és van Rompuy, Pöttering és Schüssel készít jelentést arról, hogy a Fidesz megfelel-e a közös EU-s és néppárti alapértékeknek.

Az EPP nem kívánt részleteket elárulni a tárgyalásról – írta a Népszava brüsszeli tudósítója. De annyi tudható, hogy a Fidesz sorsáról a Néppárt november 20-ai zágrábi kongrsszusán dönthetnek. Egyáltalán nem kizárható, hogy a Fidesz kikerül az európai pártból.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here