Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedden éjjel egy kartondobozokkal felpakolt teherautó indult az I. kerületi önkormányzattól a fideszes polgármester házáig, majd meglátva, hogy videózzák, rükvercben elhajtott onnan- számolt be az estről a 444

Egyszerre talányos, krimiszerűen izgalmas és egyes pontjain kifejezetten vicces dokumentumfilmet forgatott a Budai Várban Gelencsér Ferenc, az ellenzék megválasztott I. kerületi önkormányzati képviselője.

A tízperces kalandfilm az I. kerületi önkormányzat várbeli épülete előtt indult, október 15-én, kedden késő éjjel, két nappal azután, hogy a kerületet irányító Fidesz és Nagy Gábor Tamás polgármester meglepetésre kikaptak az egyesült ellenzéktől és annak polgármesterjelöltjétől, V. Naszályi Márta párbeszédes politikustól.

A film azzal kezdődik, hogy Gelencsér odamegy a fuvarosokhoz, akik éppen felpakolták a szállítványt, vagyis egy rakás kartondobozt egy ponyvás teherautóra és megkérdezi őket, hogy mit szállítanak el.

Némi verbális tusakodás után a fuvarosok főnöke elárulja, hogy a megbízójuk a leköszönő polgármester, de azt nem árulja el, hogy a szállítmány mit tartalmaz. Gelencsér ezután megkérdezi a sofőrt, hogy hová viszik a a szállítmányt. A válasz az, hogy a Táncsics utcába, kiderül, hogy ott van a polgármester lakása is.

A következő jelenetben már a Táncsics utcában vagyunk, a  teherautó megáll az utca közepén, majd miután kiszúrják, hogy a kamerázzák őket tolatásba kezd az igen keskeny, egyirányú utcában.

A film végén kiderül, hogy egy másik járművet, egy szürke kisbuszt is látott távozni a városháza épülete elől az ellenzéki képviselő, amivel „szintén iratokat vittek”. A Momentum politikusa ekkor már egyértelműen iratokként azonosítja a szállítmányt, úgy fogalmaz például, hogy „iratokkal megpakolva távoztak az első kerületi városházásról.”

Nagy megerősítette, hogy a szemtanúk jól látták, miszerint a teherautóból, a kisbuszból és az ő fehér Nissan Leaf szolgálati autójából álló konvoj – a kocsiban ő maga utazott – a Dísz tér irányában hagyta el a Várat, hogy a dobozokat abban a bizonyos külső raktárba vigyék.

Végül felhívtam Gelencsér Ferencet is. Tőle azt kérdeztem meg, hogy az események során látta-e egyszer is közvetlenül a dobozok tartalmát, illetve hogy milyen alapon emlegetett iratokat és dokumentumokat. A momentumos politikus erre azt mondta, hogy a dobozokba nem tudott belenézni, de azok szerinte nem a könyvköltöztetéskor megszokott vastagabb anyagú, nagyobb kartondobozok, hanem kisebb irattartó dobozok voltak.

A 444 megkereste a polgármestert, aki tagadta hogy iratokat csempészet volna ki az önkormányzatból az éj leple alatt. De rükverces jelenetre nem tudott magyarázattal szolgálni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here