Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tovább kell építeni az ellenzéki szövetséget, egy új országot kell építeni, az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra – jelentette ki az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szombaton Budapesten, az önkormányzati választás eredményét értékelő választmányi ülés szünetében tartott sajtótájékoztatón.

A sikeres választási eredmények után ülést tartott szombaton az MSZP országos választmánya Budapesten. Ennek keretében Kunhalmi Ágnes, a választmány és Tóth Bertalan, a párt elnöke szólították meg a szavazókat, megköszönve mindazt a támogatást, amelyet az elmúlt hónapokban kaptak.

„Egy csodálatos hétvége van mögöttünk, először is engedjék meg, hogy a magam és az MSZP országos választmánya nevében hadd mondjak köszönetet mindenek előtt a választóknak, akik hittek bennünk és támogattak bennünket!” – mondta Kunhalmi Ágnes, és hozzátette „Örülünk, de nem dőlünk hátra!”

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke arról is beszélt, hogy a stratégia működött, a szövetség reményeiket és várakozásaikat is felülmúlta.  Tóth  közölte, az ellenzéki szövetségen belül az MSZP is óriási sikereket ért el, mivel közel 350 önkormányzati képviselőt és 48 polgármestert adott a párt. „Ők azt a célt fogják szolgálni, hogy ez az ország újra normális ország legyen

.

Ezek a polgármesterek és alpolgármesterek most kezdeményezni fogják a szabad városok, szabad települések együttműködését, akár szövetségi formában való szervezet létrehozásával!” – mondta Tóth. „Új országot építünk! Új rendszerváltásra készül a Magyar Szocialista Párt, új korszakváltásra” – tette hozzá a pártelnök és elmondta, az MSZP több szavazatot kapott most a megyei listákon is, mint legutóbb.

Elmondta, azt kérte a megválasztott polgármestereiktől, önkormányzati képviselőiktől, ne kössenek nemtelen alkut a hatalom embereivel helyben, minden egyes lépésük a helyben élők érdekét szolgálja.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányának elnöke – szintén a megválasztott képviselőknek címezve szavait – azt kérte: érvényesítsék “az MSZP legszentebb politikáját”, a társadalmi igazságosságot, a szolidaritást.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here