Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mint mi is beszámoltunk róla, hogy Fideszék nem tudnak belenyugodni abba, hogy a nép elkergette őket a hatalomból. Sorra írogatják a fellebbezéseket,  azoknak a választási bizottságoknak, melyben az ő embereik ülnek. Most egy városban meg is semmisítették az ellenzék győzelmét hozó választás végeredményét.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Választási Bizottság a fideszes Szabó Tamás fellebbezése alapján a polgármester-választás eredményét megsemmisíti – értesült a Hírklikk.

Mint ismert a jászság fővárosában mindösszesen 14 szavazattal nyerte meg a polgármester-választást az ellenzék jelöltje, Budai Lóránt.

Szabó Tamás, a korábbi városvezető október 17-én fellebbezést nyújtott be az eredmény ellen. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Választási Bizottság most ezt hagyta jóvá, amellyel szemben három napon belül lehet bíróság felülvizsgálati kérelemmel élni.

Tehát a döntés még nem jogerős, nyilván az ellenzék fellebbezni fog a választási bizottság döntése ellen. De azért azt lássuk be, hogy már önmagában fura, hogy nem újraszámolást kér a bukott Fideszes, hanem új választást.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here