Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke egy posztban hívta fel a figyelmet, hogy a győri megyéspüspök mintha megnémult volna Borkai-botrány kapcsán, pedig korábban nem is volt ám mindig ilyen szótlan. Íme Lendvai írása:

A győri megyéspüspök tiszteletre méltó bátorsággal szokott véleményt mondani köz- és magánéleti kérdésekről. Két éve augusztus 20-i szentbeszédében még a kormányt is megbírálta, mert nőtt a lombikbébi program támogatása:

“Egy fondorlatosan megfogalmazott, a jó szándék köntösébe bújtatott törvény által, amely figyelmen kívül hagyja a krisztusi értékrendet, észrevétlenül is belopódzik a keresztény értékekre építkező társadalom önfeladásának mételye.” Nyilatkozataiban egyértelművé tette, hogy “a lombikbébi program minden formája bűn”.


Nekem úgy tűnik, Győrben most a lombikbébiknél súlyosabb ügy hagyta figyelmen kívül a krisztusi értékrendet, és lopódzott be a keresztény értékekre építkező társadalomba. Vártam a püspök úr véleményét. Azt értettem, hogy a választás előtt nem akar szólni, nem akar beavatkozni a politikába.

De azóta telnek a napok, és én várok, csak várok.Talán azért nem szól, mert a mostani győri eset, szemben a lombikbébik ügyével, nem “fondorlatos”, és nincs “a jó szándék köntösébe bújtatva”. Ha jól emlékszem, adott helyzetben a győri polgármester egyáltalán semmilyen köntösbe nem volt bújtatva.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here