Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Választások utáni értékelő beszédet tartott a Parlamentben Orbán Viktor. A pulpituson álló miniszterelnököt azonban egy ellenzéki képviselő,  Hadházy Ákos meghackelte, több táblát is felmutatott, ilyen szövegekkel, hogy Stop propaganda! Stop korrupció!

Hadházy Ákos, független ellenzéki országgyűlési képviselő meghackolta Orbán Viktor parlamenti beszédjét. A képviselő a pulpitusról beszélő Orbán elé különböző táblákat tartott.

Egy idő után  Orbán Viktornál elszakadt a cérna és egy adott ponton a miniszterelnök megpróbálta kitépni Hadházy kezéből az elé tartott, aktuális táblát, amire az volt írva, hogy  „Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”.

Ez a megmozdulása a miniszterelnöknek nem sikerült, de ekkor fideszes képviselők odaléptek Hadházyhoz, hogy megakadályozzák a további tiltakozását, dulakodás is volt, kivették a kezéből a táblákat.

Hadházy a facebookon az akcióról így számol be: Ez a parlament csalással jött létre egy olyan választáson, ahol az ellenzéknek esélye sem volt eljuttatni a tényeket és a véleményét a választók egy nagyon nagy részéhez. Esély sem volt arra, hogy a propagandagépezet ocsmány hazugságaival szemben az igazságot elmondjuk a választók egy nagyon nagy részének.

Ez a parlament már nem alkalmas helyszín arra, hogy megküzdjünk a játékszabályok egyre durvább átírása ellen. Kövér a mai naptól méginkább megszigorította a parlamenti tudósítók munkáját. Ez egyértelműen jelzi, hogy az elborkaizott választás után a Fidesz nem konszolidálódik, hanem méginkább bekeményít és méginkább el fogja nyomni a maradék független sajtót. A pocakos tábornok nem az az ember, aki visszavonul, ő inkább támadást vezényel, újra és újra.

Én a magam részéről nem fogok továbbra sem bejárni a parlamentnek csúfolt színházba, hanem képviselőként a Házon kívül fogom tenni, amit tennünk kell. Meg kell küzdenünk a propagandagépezet ellen, a közmédia konszenzusos vezetőjéért és a fizetett kormánypropaganda törvényi tiltásáért.

És a házon kívül kell dolgoznunk a 2022-es győzelem három alapfeltételeert, ami CSAK rajtunk múlik: minden településen legyen minimum 2 ember, aki nyíltan felvállalja elkenzékiségét, mind a 10 000 szavazókörben legyen ellenzéki delegált és az ellenzéknek legyen 20 000 önkéntes aktivistája.

A Házon kívül kell megküzdeni a tisztességes játékszabályokért és a Házon kívül kell megszervezni magunkat!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here