Talán az egyik legérdekesebb csatát az ellenzék Budapest, IX. kerületében, Ferencvárosban vívta a Fidesz ellen. Végül is közel 60 százalékkal Baranyi Krisztina legyőzte a Fidesz kerületi polgármesterét Bácskai Jánost.

Hiába nyert közel 20 százalék előnnyel Baranyi Krisztina, az ellenzéki pártok közös polgármester-jelöltje Bácskai Jánossal szemben, a választás eredményét mondva csinált indokokkal megóvták.

Már akkor felmerült a gyanú, hogy az óvás mögött semmi más racionális indok nincs, minthogy iratokat akar eltüntetni a még ügyvezető fideszes városvezetés. Azonban, tegnap a választási bizottság hivatalosan is elutasította az ellenzéki győzelem ellen született fellebbezést.

Baranyi Krisztina, (bár még mindig nem jogerős) polgármester így ma megkezdhette a hivatal átadás- átvételi procedúráját és be is ment a polgármesteri hivatalban. Ám megdöbbentő állapatok fogadták az irodájában.

Az ellenzéki politikusnő egy képet is közzétett, ami többet mond ezer szónál. Gondosan kiürített dokumentum tárolók fogadták az irodájában. Nem egy-egy papír hiányzott onnan, hanem mind.

A rövid posztjából nem derül ki, hogy pontosan milyen iratok lehettek a tárolókban és azok vajon fellelhetőek-e még a hivatal más részén. De mindenesetre azért egy dolog biztosan következik belőle: hivatali fideszes elődje nem sok információt kíván vele megosztani.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here