Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Somogy megyei Pogányszentpéteren máris lemondott a frissen megválasztott polgármester – írja az Index. Flinger Tamás, aki a Fidesz-KDNP támogatásával indult az önkormányzati választáson a Facebookon jelentette be, hogy távozik, melynek valódi oka, hogy kevesellte a fizetést, amit kapott volna.

A poszt szerint az alakuló testületi ülésen a tiszteletdíj miatt alakult ki konfliktus: Flinger erre az évre nem támogatta a képviselői tiszteletdíjakat és cserébe a testület sem támogatta a polgármester magasabb fizetését.

A falu egyik képviselője elmondta, hogy a fideszes polgármester  havi 198 ezer forintos fizetést és 30-40 ezer forintnyi kiegészítő pénzt (útiköltség, telefon, stb.) akart magának megszavaztatni, – úgy, hogy az eredeti állását is megtartotta volna – amit a testület nem szavazott meg. Bogdán szerint a képviselők ezzel szemben lemondtak a havi 40 ezres tiszteletdíjukról.

A településen ketten indultak a polgármesteri posztért, Kapusi László és Flinger Tamás. A választást Flinger nyerte mindössze 16 vokssal többet szerezve.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here