Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Soha nem látott biztonsági intézkedések mellett és válogatott közönség előtt mert csak Orbán Viktor megemlékezni az 1956-os forradalomról. Kovács Zoltán, kormányszóvivő nevetséges indokokkal rukkolt elő,  hogy miért bujt Orbán el a nép elől az ünnepen.

Orbán Viktor, mióta kormányfő minden nemzeti ünnepen tart utcai megemlékezést, most ez elmaradt, ugyanis az idei 1956-os forradalom évfordulóján hatalmas biztonsági intézkedések mellett és válogatott közönség előtt mert csak a zeneakadémián beszélni.

Azért nem szerveztek a kormányfő jelenlétével szabadtéri rendezvényt október 23-ára, mert az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy szükség lesz-e rendkívüli Európai Tanács-ülésre a Brexit miatt – közölte az MTI megkeresésére Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár

A kifogás azért is vicces, mert Orbán a honvédségi flottába suvasztott kormányzati repülőgéppel gyakorlatilag egy óra alatt Brüsszelben van bármikor. Ráadásul arról az EU-s parlamenti ülésről való késés sem zavarta, melyen a politikáját elítélő Sargentini-jelentést szavazták meg.

Sokkal inkább lehet a valódi ok az, hogy Orbán Viktor félt attól, hogy az ellenzéki budapesti győzelem után, egyszerűen kifütyüli Budapest népe és ezt a kellemetlen helyzetet akarta elkerülni azzal, hogy a pártársainak mondott inkább egy beszédet.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here