Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Baranyi Krisztina, Ferencváros ellenzéki polgármestere ezekben a percekben jelentette be Facebookon, hogy nem érkezett további fellebbezés a győzelme ellen, így jogerősen is ő lett Ferencváros polgármestere

Baranyi Krisztina, az ellenzéki pártok közös polgármester-jelöltje közel 20 százalékos fölénnyel ütötte ki Ferencvárosban a regnáló fideszes polgármestert, Bácskai Jánost és csapata is győzött. A 12 képviselői körzetből 11 helyen választottak ellenzéki képviselőt.

Ekkora fölényre mondják azt, hogy már csak gratulálni lehet a győztesnek, ám Fideszék ezt nem tették meg, hanem inkább szalajtották a munkáspárti báb emberüket és vele írattak egy harmat gyenge fellebbezést az ellenzék győzelem ellen.

A fellebbezés csupán egy szavazókör eredményét támadta meg, hogy mindenkinek világos legyen a dolog értelmetlensége: ha abból a körzetből mindegyik választópolgár elmenne egy megismételt szavazásra és egyetlen szavazatot sem kapna Baranyi, akkor is polgármester maradt volna.

A választási bizottság el is utasította a fellebbezést, azonban ez még ekkor sem válik jogerősé, van lehetőség a bíróságon is megtámadni a döntést. Ennek a határideje járt le ma 16 órakor és jelentette be Baranyi Krisztina, hogy mivel senki nem nyújtott be újabb fellebbezést jogerősen is ő Ferencváros polgármestere.

Több sajtóorgánum hasábjain is felmerült, hogy ennek az értelmetlen fellebbezésnek egyetlen oka van, hogy a Fidesz vezetés időt nyerjen és meg tudjanak esetleg semmisíteni kellemetlen dokumentumokat.

Ma azonban Bácskai János és Baranyi Krisztina egy asztalhoz ültek, hogy a kerület dolgait átbeszéljék, a leköszönő polgármester átadja a folyamatban lévő ügyeket. Baranyi ennek a találkozónak a végén azt mondta, hogy sikerült aláírniuk a jegyzőkönyvet, és Bácskaival még egy olyan teljességi nyilatkozatot is aláírattak, amelyben a volt polgármester felelősséget vállalt azért, hogy tudomása szerint minden, az önkormányzat működésével kapcsolatos iratot átadott utódjának.

Baranyi szerint Bácskai nem volt hajlandó vele kezet fogni, csak akkor, ha majd bocsánatot kér amúgy nem részletezett dolgokért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here