Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Visszahívta a Magyar Olimpiai Bizottságból Borkai Zsolt volt MOB-elnököt a Magyar Torna Szövetség – számolt be róla az index.hu. Győr polgármestere a szexvideós botránya után nem tarthatja meg ezt a posztját.

Borkai MOB-tagságát megtartotta, a Magyar Torna Szövetség delegálta oda. Az index értesülése szerint azonban a haza szövetség megvonta tőle ezt. A Magyar Olimpiai Bizottság pedig ezt elfogadta.

A szervezet hamarosan közleményben is tájékoztatja a nyilvánosságot. A Borkai botrány másik érintette Rákosfalvy Zoltán a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökségi tagja. A MÚSZ elnöksége már a múlt héten tárgyalt volna róla, de az ügyvéd arra nem ment el.

Borkai Zsolt botránya a választások előtt pár nappal kezdődött. Győr fideszes polgármesteréről az önkormányzati kampány idejére időzítve kezdtek kompromittáló felvételek megjelenni Az ördög ügyvédje nevű blogon. A blog szerzője közölt egy videót, emellett korrupciós vádakkal illette a polgármestert, és arra  is utalt, hogy Borkai kokaint fogyasztott, vagyis bűncselekményt követett el.

A Borkai-botrány a választás kulcstémája lett a kampányhajrában, a Fidesz több politikusa elítélően nyilatkozott a témában, mondván, ami a felvételeken látható, az nem egyeztethető össze a Fidesz által hirdetett keresztény-konzervatív értékrenddel.

Tarlós István főpolgármester pedig azt mondta, Borkainak le kell mondani. Borkai végül nem mondott le, nem lépett vissza, és ha szűk különbséggel is, de megnyerte a győri polgármester-választást.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here