A kormány számtalan nyilatkozatából tudni véli a DK, hogy nem a kormány, hanem a Magyar Honvédség számára szereztek be a repülőgépeket, katonai, honvédelmi feladatokra – írja közleményében a párt.

Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese ezért írásbeli kérdésben érdeklődött a honvédelmi minisztertől, vajon általános gyakorlat-e, hogy a Honvédelmi Minisztérium a katonai szállítóeszközökön kanapékat helyez el, így gondoskodva a katonák kényelmétől.

Azt is megkérdezte, tervezik-e a katonák nagyobb kényelme érdekében a szállítóeszközöket koktélbárral, masszázsszalonnal és bowling-pályával is fölszerelni.

“Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a kormány, ki tudja hányadszor, megint a szemünkbe hazudott?!” – zárják a közleményt

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a DK egy egyszerű kérdéssel beégette Fideszéket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa újabb ügyben bukott le a hazudozó kormánypárt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here