Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék újraszámolást követeltek egy fontos választókerületben. Meg is kapták ám de besültek, ugyanis kiderült, hogy az ellenzék még nagyobb arányba győzött, mint ahogy azt a választások estéjén kihirdetek.

A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Választási Bizottság korábbi döntését, miszerint a az ellenzék közös jelöltje nyerte meg sokáig vitatott önkormányzati választókerületet Kőbányán.

A X. kerület 5-ös számú választókerületben, ahol az ellenzék nyert ugyan, de csak 1 szavazattal a fideszes Gerstenbrein Györggyel szemben. Ezért követelt újraszámolást a Fidesz.

Most ezt meg is kapta és kiderült, hogy még nagyobb valóságban az ellenzéki győzelem ugyanis az ellenzéki jelölt nem 987, hanem 995 szavazattal zárta a választást, ezért a Momentum helyi szervezete külön posztban köszönte meg a megtalált szavazatokat az újraszámlálást kiharcoló Fidesznek.

A választáson bár D. Kovács Róbert Antal fideszes polgármester nyert, de a képviselő-testülete az első eredmények szerint 9-8 arányban ellenzéki többségű lett. A körzet azért volt kiemelten fontos, mert ha az újraszámolás során a Fideszhez vándorról a mandátum, akkor ezt is bukja az ellenzék.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here