A bukott Tarlós István képviselői mandátumára egy szintén bukott polgármestert ültet be a Fidesz a fővárosi közgyűlésbe

Ughy Attilának, Pestszentlőrinc az október 13-i önkormányzati választáson leváltott fideszes polgármesterének adta ki a Fővárosi Választási Bizottság a fővárosi közgyűlési képviselőségről lemondott Tarlós István mandátumát.

Tarlós, aki maga is elbukott október 13-án, a Fidesz-KDNP kompenzációs listájáról szerzett mandátumot, amiről azonban október 28-i hatállyal lemondott. A jelölőszervezetek azt kérték, hogy mandátumát a lista 15. helyén szereplő Ughynak adják ki. Mivel bejelentésük megfelelt a jogszabályi feltételeknek, az FVB ki is adta a mandátumot.

Egy másik, október 13-án elbukott fideszes, Újpest volt polgármestere, Wintermantel Zsolt sem vállalta a közgyűlési képviselőséget, az ő mandátumát Pintér Gábor kapta, aki a XV. kerületben nem tudott nyerni a polgármesterválasztáson.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here