Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Öröm ittasan újságolta a Fidesz propaganda média, hogy Jászberényben a megismételt polgármester választáson a sok helyen Fidesz-bábpártként viselkedő Mi hazánk mozgalom jelöltje visszalép az Orbánista-jelölt javára, ám estére kiderült inkább mégsem, mert alkalmatlannak találják.

Miután a Szegedi Ítélőtábla is helybenhagyta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Választási Bizottság határozatát, új polgármester-választást rendeznek november 10-én Jászberényben. (Október 13-án a jobbikos Budai Lóránt (Közösen Jászberényért Egyesület) 14 szavazattal többet gyűjtött a fideszes Szabó Tamásnál.)

A megismételt voksolásra négyen neveztek, az ellenzéki Budai Lóránt (Közösen Jászberényért Egyesület), Dobrosi Péter (Mi Hazánk Mozgalom), Dr. Magyar Levente (független),  és Dr. Szabó Tamás (Fidesz-KDNP). Az álló kampányvízbe a Szoljon.hu dobta a bombát pénteken: Dobrosi sajtónyilakozatban közölte, hogy visszalép, nem indul. Döntését azzal indokolta, hogy az ellenzéki

Szerinte az ellenzéki jelölt Budai Lóránt alkalmatlan, ezért nem szeretné megosztani a jobboldali szavazatokat. A bombára a Mi Hazánk központja dobta az atomot: hiába jelentette be visszalépését tagjuk, mégis indul.

A Facebook-oldalukon megjelent közlemény szerint a “bejelentés a jászberényi tagszervezetének álláspontját tükrözte, amit az országos elnökséggel nem egyeztettek.”

“Az országos elnökség azzal egyetért, hogy a jobbikos-balliberális Budai Lóránt alkalmatlan a városvezetésre, (..) ugyanakkor a Fidesz polgármesterjelöltje, Szabó Tamás is alkalmatlan,”
írják. Mivel “egyik polgármesterjelöltet sem tudjuk tehát támogatni, ezért az elnökség döntése értelmében, a Mi Hazánk polgármesterjelöltje, Dobrosi Péter is indul a megismételt választáson.” Hogy Dobrosi mennyire alkalmas, arról a Mi hazánk nem írt.

Azért maradjunk annyiban, hogy csodás amikor Fideszéket már a saját bábpártjuk is alkalmatlanozza.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here