Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Maróth Gáspár, a kormány fegyverkezési programját irányító kormánybiztos egy interjúban jelentette be, hogy a kormány október 29-én felvásárolt egy osztrák fegyvergyárat. A DK ezt nem hagyta szó nélkül.

Egy interjúból derült ki, hogy az Orbán-kormány titokban vett egy fegyvergyárat és erről még az illetékes parlamenti szakbizottság sem tudott, nem hogy döntött volna. Így az se tudhatjuk, hogy milyen célból vette meg Orbán a hadászati üzemet teljes titokban.

Vadai Ágnes szerint “már önmagában az botrány, hogy egy ekkora hadiipari beszerzésről egy propagandalapból kell értesülnünk. Az viszont már egyenesen vérlázító, hogy a kormány az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságát sem tájékoztatta az ügyben, a vételárról pedig mélyen hallgat.”

A DK ezért kezdeményezi a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság azonnali összehívását, és követeli, hogy a honvédelmi miniszter és a miniszterelnök adjon választ az alábbi kérdésekre: miért nem tájékoztatták a hadiipari beszerzésről a bizottságot?

Miért volt szükség erre az ügyletre, és mennyibe került ez Magyarországnak? Tulajdonképpen ki vezeti a minisztériumot: Maróth Gáspár vagy Benkő Tibor?- teszi fel a kérdéseket Vadai Ágnes.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here