Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzék földcsuszamlás szerű győzelmével már elkezdődött a közélet minőségének javulása is. A Fidesz-világban, ha az újságok hasábjain megjelent egy kritika vagy egy probléma, leginkább dacos hatalmaskodó Fidesz politikusok nem törődőm válaszára futotta csak. 

Tegnap írt az Index egy cikket arról, hogy az egyik II. kerületi uszodában, milyen horror drága jegyárak vannak. Egy nap sem telt el és az újonnan megválasztott ellenzéki polgármester megoldást kínált a felmerült problémára.

Valóban kiugróan magasak az árak ahhoz képest, hogy csak egy fél medencét lehet használni az uszodában – reagált Őrsi Gergely, a II. kerület frissen megválasztott polgármestere a szeptember végén átadott Gyarmati Dezső Uszodáról szóló Index cikkre

A portál azt írta, hogy hétmilliárdba került az új Gyarmati Dezső Uszoda, amelyet pár hete adtak át. A budai lakosok régen várták, de öröm helyett egyelőre nagyobb a csalódottság és a felháborodás. A rekorddrága belépőért egyelőre még szaunázni sem lehet.

Az Index arról is beszámolt, hogy nagy felháborodást váltott ki a helyiek között, amikor kiderültek a 7 milliárd forintból felépített máriaremetei sportlétesítmény jegyárai. Messze ez lett Buda legdrágább uszodája, az éves bérlet például 480 ezer forintba kerül, a napi felnőttjegy pedig 4200 forint.

A frissen megválasztott II. kerületi polgármesternek egy nap sem kellett, hogy megoldást találjon az emberek problémájára. Az ellenzéki kerületvezető szerint az áraknak igazódnia kell a szolgáltatások színvonalához, épp ezért hamarosan felülvizsgálják a jegyárakat, amiről még az előző kerületvezetés egyezett meg az üzemeltető önkormányzati tulajdonú nonprofit céggel.

Az elkövetkező három hónapban az a célunk, hogy a helyben élőkkel megtaláljuk a szolgáltatások bővítési lehetőségeit, belőjük a megfelelő jegyárszintet és kedvezményezetti szintet.

Először a szolgáltatások bővítését kezdik meg, Őrsi azt ígéri, pár héten belül megnyitják a kültéri, 33,3 méteres medencét a nagyközönségnek, amit sátorral fednek be, hogy télen is lehessen használni.

Aztán csökkentik a jegyárakat, és elkezdik kiépíteni az alagsorban a szaunákat, közösségi tereket. Ezt az uszodát már készen kaptuk, már amennyire ezt késznek lehet mondani
– fogalmazott az új polgármester, utalva arra, hogy több műszaki munkálat még mindig nem záródott le, december végéig csak próbaüzemben működik az uszoda.

Maradjunk annyiban, hogy jó látni, hogy a politikát lehet normálisan is csinálni, nem csak a hatalmaskodva, pöffeszkedve, magasról téve az emberek gondjaira.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here