Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mindenki ünnepel, hogy lemondott Borkai Zsolt, a Fidesz színekben megválasztott győri botránypolgármester. Ám azonban ez egy hatalmas Fidesz trükk, ami csak és kizárólag a hatalmuk megőrzéséről szól és nem beszélhetünk morális megtisztulásról.

Lemond Borkai Zsolt, a Fidesz színekben megválasztott győri polgármester. Mondhatnánk, hogy a Fidesz belátta, hogy a csávó teljesen vállalhatatlan és ráléptek a morális megtisztulás talajára. Ám, erről szó sincs, nem több ez mint egy Fidesz trükk, ami a hatalmuk megőrzéséről szól.

Ugyanis október 13-án, az önkormányzati választások napján, nem csak a polgármesterekről szavaztunk, hanem az önkormányzati képviselőkről is. Borkai hiába mond le, az emberei így ugyanúgy meg fognak maradni, róluk nem lesz új szavazás csak odatesznek majd Borkai helyére egy új bábot.

Ha valóban morális megtisztulásról lenne szó és nem csak egy hatalom átmentésről,  akkor a teljes testületet feloszlatná a Fidesz. Akkor mindegyik győri körzetben dönthetnének újra az emberek, hogy valóban kit akarnak, a mostani helyzetben azonban csak és kizárólag Borkai helyére választhatnak egy új polgármestert.

Így Borkai emberei  biztonságban vannak a városházán, róluk nem lesz új szavazás. Ügyes trükk. Szó se róla. Ne dőljön be ennek senki. Borkai megy, de az emberei maradnak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here