Ma is egy újabb keltei diktátor járt Budapesten Orbán Viktorral parolázni. Közben arról szóltak a híradások, hogy Budapest közlekedése teljesen lebénult. Nem drága ár ez azért, hogy Orbán játszhassa Európa erős vezetőjét a híveinek?

Ma Orbán Viktort ismét meglátogatta az egyik keleti diktátor haverja, most épp a török Erdogan ruccant Pestre, hogy Orbán világvezetői álmaihoz  biodíszletet nyújtson. Bár a török elnök most épp Európa nyugati részén kifejezetten ciki, de azért Vityának még jó lesz.

Közben Budapest tömegközlekedése ismét teljesen lebénult. A legtöbb sugár- és körúton se ki, se be nem lehetett haladni. A villamos, busz, kocsi és trolli ált és várt, hogy Viktor végre Európa erős emberévé nőjön.

Budapest és agglomerációjának közel három millió polgára meg szív ilyenkor mint a torkos. Ömlik a panaszáradat: nem tudok a gyerekért menni, nem tudok vásárolni és még gyalog is alig lehet közlekedni.

Szív, mert Budapest infrastruktúrája nem nőt meg akkorára, mint Orbán Viktor vágyai. Bár Vigya már majdnem világvezető, de Budapest 4 metróvonalával, befejezetlen M0-ásával, hiányzó P+R parkolóival még koránt sem világváros.

Hol van ez Moszkvától és Isztambultól, ahol fel sem tudod sorolni a metró és gyorsvasút megállók számát. S nem egy nyamvadt 2×1 sávos köti össze a repteret a belvárossal. Persze a jót, a diktátoroktól Vitya nem lesi el, csak az aljasságot.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ez már mérhető károkat okoz a GDP-ben. Az évben nem egy, hanem már lassan minden hónapban van egy nap, amikor Vitya fontos vezetőnek mutatja magát. Igaz pénzt ide soha nem hoz, de cserébe mindig vesz valami roppant hasznosat pár milliárdért a diktátor haveroktól. Drága hobbi ez nekünk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here