Lampé Ágnes veszi át Krug Emília műsorvezetői feladatait az ATV-s A nap híre című műsor élén – értesült a Media1 Krug Emília Instagramon közzétett bejegyzéséből.

Egy ideig nem lesz látható Krug Emília az ATV képernyőjén, ugyanis a népszerű műsorvezető anyai örömök elé néz. Az Insta-posztban Krug Emília azt írta, hogy a szülési szabadsága idején Lampé Ágnes és Simon András vezeti majd A nap hírét.

Lampé Ágnestől egyébkén nem idegen a feladat, hiszen 2018 őszén, amikor kis szünetet követően visszatért a tévéképernyőre, ezt éppen A nap hírében tette meg. Krug Emília egyébként a Blikk megkeresésére elárulta, hogy úgy tervezi, hogy már jövő tavasszal  visszatér majd az ATV stúdiójába.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here