Tüttő Kata lett az MSZP részéről Karácsony Gergely egyik helyettese, a városvezető nem is tétlenkedett máris munkához látott. Ráadásul, nem is rosszul csapott bele a problémák megoldásába.

Tüttő Kata Facabook oldalán számolt be arról, hogy most pénteken  esti aluljárólátogatásra indult, melynek célja az volt, felmérje mi kell ahhoz, hogy tisztábbak legyenek az aluljárók.

Ehhez pedig egy pofon egyszerű megoldást választott: megkérdezte azokat akik ott dolgoznak. Ők meg el is mondták a politikusnőnek. Így kiderült, hogy a legnagyobb baj, hogy nagyon kevesen vannak, néhány ember takarít egy este több aluljárót, mire végeznek az egyik felével addigra már összehányja valaki a másik felét, ráadásul  nagyon kevés pénzért dolgoznak és rossz körülmények között. Ezen mielőbb változtatni fogunk.-írja

A beszámolóból az is kiderült, hogy  Csepelre is elment megnézni a gépeket, legalább a hókotrók megvannak. Jöhet a hó.  Majd arról is ír még, a veszélyes hulladékok átvétele ügyében amiről az index irt, hogy szünetel az átvétel is  tájékozódót és leszögezte már dolgozunk a minél gyorsabb megoldáson.

Majd zárásképp megjegyzi Tüttő, hogy persze ahhoz, hogy tisztább legyen a város az is kell, hogy mi is vigyázzunk jobban a tisztaságra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here