Karácsony Gergely ma Facebook oldalán számolt be, hogy a német fővárosba utazott, hogy részt vegyen a berlini fal leomlásának 30. évfordulóján megrendezésre kerülő ünnepségeken, ahol több európai világváros polgármesterével is tárgyal.

Karácsony Gergelyt szívesen látják Németországban is, legalább is erre lehet következtetni abból a Facebook beszámolóból, amit a frissen megválasztott ellenzéki budapesti vezető tett közre Facebook oldalán.

Mint írja, a fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából Berlinbe látogatott, ahol a falbontásra emlékező rendezvények keretében találkozni fog több főpolgármester kollégájával is, majd megjegyzi, hogy elkezdjük a közös munkát például Varsóval és Prágával.

Budapest főpolgármestere arról is beszámolt, hogy a roppant környezet szennyező repülés helyett inkább a 13 órán át tartó éjszakai vonatutat választotta. Karácsony tehát nem csak városon belül igyekszik a közösség közlekedést használni, hanem nemzetközi útjaihoz is.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Karácsony Gergely szívesen látott vendég még a német fővárosban is, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, végre egy európai színvonalú vezető van Budapest élén.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here