Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Most már kezd körvonalazódni, hogy Momentumék a politikájukat nem a jó szövetségesi viszonyra fogják alapozni, hanem arra a kicsinyes gondolkodásra, hogy ha belerúgok egy nagyot a szövetségesbe, akkor nekem majd jó lesz.

Nem ez az első esett, amikor a furcsa háttérrel rendelkező Momentum nevű formáció nekifutásból rúgott egyet szövetségeseibe. Minden jel szerint politikájukat nem a jó szövetségi viszonyra, hanem az áskálódásra fogják alapozni.

Most azon picsognak, hogy két ellenzéki önkormányzat is megbízta az ellenzéki sikerügyvéd irodáját, hogy derítse fel a Fidesz disznóságait. Bár Czeglédy Csabát, rommá hurcolta meg a Fidesz és az ország egyik legjobb ügyvédje, nem számít.

A Momentum csak, hogy rugdossa szövetségeseit megpróbálja más színben feltüntetni a sikerügyvéd megbízását: „Czeglédy ügyvédi irodájának megbízása nemhogy nem szolgálja a közbizalom helyreállítását a Fidesztől átvett önkormányzatokban, de egy öngól: a teljes ellenzék hitelességét rombolja, hogy egy pártközeli, egyértelműen nem független, korábbi MSZP-s politikust bíz meg önkormányzati cégek átvilágításával.”- vélekedik a Momentum

Persze, arról hallgatnak, hogy Czeglédy közzel 100 esetben csinált totális idiótát a Fideszékből a tárgyalótermekben, hogy ügyvédi munkája során több tucat Fidesz hazugságot és lopást leplezett le a bíróságon. S Czeglédy előtt nem maradtak titokban a Fidesz aljasságok sem.

Csak az számít nekik, hogy most újra belerúghattak egyet a szövetségeseikbe, az MSZP-be és a DK-ba. Szétverjék az ellenzéki összefogást, mert ők akarnak diktálni tinipolitikusként. Persze, láttunk már ilyet, amikor fiatal politikusok hatalmat kaptak és elszaladt velük a ló. Hogy kikben reinkarnálódik az ifjú Orbán…

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here