Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Fidesz vergődése különösen szórakoztató a győri botránypolgármesterük kapcsán. Kövér László olyan mélységbe süllyedt a botrány mosdatása során, amely még Fidesz-mércével is a béka fertálya alatt van: már egy elhunyt magyar miniszterelnököt mert a szájára venni.

Az Országgyűlés elnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában mielőtt az elhunyt magyar miniszterelnököt gyalázta volna bemelegítsenek gyurcsányozott egy sort, ugyanis Kövér László szerint a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelemnek.

A házelnök a politikát érdekes műfajnak nevezve úgy folytatta a gyalázatos mosdatást, hogy Borkai Zsoltnak “az egyébként magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlása” a politikában szemlátomást megbocsáthatatlan bűnnek tetszik, de Gyurcsány Ferencnek vagy Horn Gyulának a “nemzet ellen elkövetett bűneinek sorozata” szemlátomást a megbocsátható bűnök sorába tartozik.

Kövér László azt mondta, nincs annál nagyobb bűne a rendszerváltozásnak, mint hogy négy évvel az első szabad választás után éppen “egy fegyverrel a saját népe ellen harcoló hazaárulót” jelölt az MSZP a miniszterelnöki székbe- utalva az elhunyt Horn Gyulára.

Maradjunk annyiban, hogy elhunyt miniszterelnököt gyalázni, csak azért, hogy az Adrián hajóorgiát tartó polgármester havert mosdassuk még nagyobb gyalázat, mint amit Borkai csinált. Hiába, Fideszék teljesen ráléptek az erkölcsi megsemmisülés útjára.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here