Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jászberényben is, Szekszárdon is és Komlón is az ellenzéki jelölt nyerte meg a megismételt voksolást, a Fidesznek csak annyit sikerült elérnie, hogy még nagyobb arányban buktak meg most, mint október 13-án

Az ellenzéki, a Közösen Jászberényért egyesület színeiben induló Budai Lóránt nyerte a Jászberényi megismételt választásokat. Október 13-án 14 szavazattal nyert Budai a Fidesz eddigi polgármestere Szabó Tamással szemben. Most rekordrészvétel mellett ennél jóval több szavazatot kapott Budai.

Budai a Jászsági Térségi Tévében beszélt arról, hogy a szavazatok felének összeszámlálása után több mint 2500 szavazattal vezet. Mivel összesen 14 ezer körül szavazhattak a választásokon, így lényegében Szabó Tamásnak nincs esélye a fordításra.

Szabó Tamás, a Fidesz jelöltje elmondta a Jászsági Térségi tévének, hogy Budai nagyjából kétharmaddal vezet. Szabó azt is elmondta ő arra számít nagyjából ez lesz a végeredmény is. A fideszes bukott polgármester arról is beszélt elemezni kell majd hogyan alakult ki ez az eredmény.

Szekszárdon is mindkét egyéni körzetben növelni tudta a különbséget és megtartotta győzelmét az ellenzéki jelölt. Ezzel pedig maradt a szekszárdi közgyűlésben az ellenzéki többség.

Csötönyi László az ellenzéki jelölt a 2. számú szavazókörhöz tartozó 4. számú szavazókörben október 13-án 16 szavazattal nyert, ma 83-al. A 8. sz. választókörzetben ellenzéki Faragó Tamás összesen 67 szavazattal nyert a kormánypárti jelölttel szemben.

Fordított viszont az egyéni körzetben az ellenzéki jelölt Komlón. Itt október 13-án indult egy független jelölt is, és aznap Orsós Ferenc a Fidesz jelöltje nyert itt úgyan az ellenzéki Hidegkuti Szabolccsal szemben (Komló Összeköt), most Hidegkúti Szabolcs lett az önkormányzati képviselő összesen 453 szavazattal, Orsós Ferenc így kikapott.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here