Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Juhász Péter, az időközben megszűnt Együtt nevű formáció elnöke egy Facebook posztban szólalt meg hosszas hallgatás után és bejelentette, hogy végrehajtást indít a Fidesz-közeli Pesti Srácokkal szemben, aminek a vége a felszámolásuk lehet.

Mint, Juhász írja, “5 millió forintot nyertem a Pesti Srácok című, Orbán-s@ggnyalásból élő szennylap kiadójától, mert – meg fogsz lepődni – hazugságokat írtak rólam. Nem kis hazugságokat, hanem nagyokat, nem keveset, hanem sokat.”

Jogerős ítélet kötelezi őket arra, hogy fizessék meg számomra a sérelemdíjat, de ezt a határidőig nem tették meg. Ügyvédeim, dr. Tóth Balázs és dr. Fazekas Tamás írtak felszólítást nekik, mire azt a választ kaptuk jogi képviselőjüktől, hogy “várt bevételeik még nem teljeskörűen érkeztek meg, a T. Ügyfeled részére járó sérelemdíj és annak kamatai összegét egyszerre, egy összegben legkésőbb 2019. november 10. napjáig fogják teljesíteni”.

És akkor most tippelhetsz, hogy igazat írt-e.
BINGÓ!
NEM

Az egyik lehetőség, hogy még a saját ügyvédjüknek is hazudnak. A másik, hogy tényleg likviditási gondjaik vannak, mert elfogyott a belügyminisztérium és a Fidesz-frakció propagandakerete, mert egyébként nehéz elképzelni, hogy likviditási gondjai legyenek egy ilyen kiadványnak, ami mindig is közpénzt használt fel a fennmaradásához- vélekedik Juhász

Majd a korábbi pártelnök kifejti, hogy bármi is a valós helyzet, remek alkalmat teremt arra, hogy végleg elbúcsúzzunk tőlük. A mai nappal megindítom a végrehajtást, aminek a vége a felszámolásuk lehet, ha nem fizetnek. Nem mondom, jól jönne a pénz, hiszen a perköltséget, illetéket, ügyvédi költséget ki kell fizetnem, de ha ez az ára, hogy megszűnik a Pesti Srácok, nekem megéri!

Igazi win-win szituáció, és tét nélkül drukkolhatsz velem te is! Ha azért drukkolsz, hogy fizessenek, nyomj egy lájkot és oszd meg!  Ha azért drukkolsz, hogy megszűnjenek, nyomj egy lájkot és oszd meg!- írj Facebook bejegyzésében Juhász

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here