Teljesen szétgurult Fideszéknél a gyógyszer, ugyanis hiába trükközték ki, hogy Szekszárdon új választások legyenek, mégis leszerepeltek. Most a választókat és az ellenzékieket sértegető szövegekkel tombolnak a hatalmukat vesztett Orbánisták.

Vasárnap két szekszárdi választókerületben is megismételt önkormányzati választást tartottak, és mindkét helyen az ellenzék nyert. Ez azt jelentette, hogy nem változott az október 13-i eredmény, marad az ellenzéki többség a képviselő-testületben.

A jelek szerint a Fidesz nehezen viseli a vereséget. A Magyar Hang vette észre, hogy Böröcz Máté, a fideszes polgármester kabinetvezetője alpári hangnemben reagált az eredményre és neki látott a Facebookon sértegetni a választókat. Azt írta:

A mai nap margójára: »Aki a csorda után megy, mindig sz@ros füvet legel!«
Szóltam, most szóltam! Majd a poszthoz hozzászólt Kapitány Zsolt, a Tolna Megyei Közgyűlés fideszes képviselője is, ő azt írta: „Ha a sz@rt kocsival viszik, rögtön trágyának hívatja magát!!! Pedig csak sz@r marad.”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék már ott tartanak, hogy a választókat és az ellenzéket sértegetik, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan tombolnak a hatalmukat vesztett Orbánisták.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here