Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Teljesen bepánikoltak Fideszék a hétvégi megismételt választások eredményét látva, kritikus hangulat vette körbe a hétfői Sajtóklub című műsort a Hír Tv-n. A Fidesz propagandisták megsemmisítő vereségről beszéltek, és arról, hogy baj van, a Fidesznek változtatni kellene.

Lesújtóan értékelték a megismételt önkormányzati választások eredményét a kormánypárti propagandisták a Hír Tv-n futó Sajtóklub című műsorban. A Bayer Zsolt, Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely alkotta kvartettnek leginkább a jászberényi pofon fájt, amiből már – egyebek mellett – a Fidesz válságát vetítették előre, és azt, hogy változtatni kell.

Katasztrofális vereség született, nem dughatjuk homokba a fejünket, szerintem baj van – így vezette fel a műsort Bayer Zsolt. Szentesi Zöldi László a fiatalokról alkotott egy hosszabb eszmefuttatást. Szerinte ugyanis az ellenzéknek a fiatalok nyerték meg a választást, akik „tapasztalatlanok” és „felültek az olcsó demagógiának”.

Mint mondta: „A fiatalokat elvesztettük, nem ismerjük a magyar valóságot. Vissza kell találni a néphez, akik részint ostobaságból, részint tájékozatlanságból, de tömegesen választanak olyan politikusokat, akiknek a nevüket sem tudják.”

Bencsik András eközben arról beszélt, hogy „elmúlt az aranykor, nagy baj van”. Majd hozzátette, hogy a Fideszt a saját árnyéka verte meg, meg kell fejteni, mit rontottak el, ugyanis „akárki és bárki legyőzheti a Fideszt”. De beszélt Mészáros Lőrincről is, akit egy „bűbájos, kedves, rokonszenves és eszes embernek” vázolt fel a műsorban.

Huth Gergely szerint sok sértett embert hagy maga mögött a Fidesz-kormány, itt elsősorban a nyugdíjhelyzetről és a helyi szintű államapparátus tagjairól beszélt. Bayer Zsolt azonban a kommunikációt hozta fel, szerinte ugyanis a Fidesz nem folytat sikerkommunikációt, pedig kellene. „A fiatalok kapcsán még nagyobb bajt látok.” Szerinte a 18-30-as generáció légüres térbe került, hátborzongató ideológiákban kezd hinni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here