Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A válaszadóknak egy 1-től 10-ig terjedő skálán kellett osztályozniuk az ellenzéki politikusokat aszerint, hogy mennyire tartják szimpatikusnak őket. A kutatásban csak ellenzéki pártelnököket, illetve frakcióval vagy EP-képviselettel bíró pártok elnökeinek és vezető politikusainak megítélését vizsgálta az IDEA intézet

Az eredmények alapján Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd frakciószövetségben politizáló főpolgármester a legszimpatikusabb politikus az ellenzéki szavazók körében (1-től 10-ig terjedő skálán 8,1 pont). A párbeszédes politikust Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője (7,5 átlagpont) követi, míg a dobogó harmadik fokára a Jobbik frakcióvezetője, Jakab Péter (7,3 pont) állhatott fel.

Őket követi Fekete-Győr András, a Momentum elnöke (7,1 pont), Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője (7,0 pont) és Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője (6,5 pont) követi.

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc és a Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője egyaránt 6,4-6,4 pontot értek el az 1-től 10-ig terjedő skálán. Őket két pártelnök, így az MSZP elnöke, Tóth Bertalan (5,3 pont) és Kovács Gergő, az MKKP vezetője (5,0 pont) követi. A lista sereghajtói Sneider Tamás a Jobbiktól (4,5 pont), és Kendernay János az LMP-től (3,1 pont), és végül Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke (1.6 pont).

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here